La revista CUINA d’aquest mes, ens convida a coneixer una de les millors col.leccions de ganivets Japonesos Kai, dissenyats per el cuiner Michel Bras.
Son ganivets de tres capes d’acer resistent i flexible d’acer inoxidable. Una capa d’acer inoxidable dur s’intercala entre les dues capes d’acer més flexible per a una millor resistència i durabilitat.
El conjunt es recobreix amb un acabat de titani molt resistent. Hi ha un ganivet pelador, un per la carn a taula, un filetejador de carn o peix de 26 cm i de 36 cm alveolat, per verdures en 28, 35 i 39 cm, per tallar el pa de 41 cm, una puntilla reforçada i un ganivet de verdures de fulla ample.
Sols cal tenir un ganivet a la mà per veure la diferència respecte d’altres models, equilibrats i de molta precisió.
El total consta de deu ganivets diferents, mandolina amb cinc fulles diferents, joc de peladors recte i inclinat en forma de Y, mà nec amb tres models de ratlladors, tisores de cuina ….
Ganiveteria Roca, únic punt de venda a Espanya, us apropa a descobrir eines de gran qualitat i disseny per a professionals i selectes cuiners